Voor wie zijn wij er?

Herken jij dit? “Je hebt een hele drukke periode achter de rug, je hebt doelen gesteld en hard gewerkt maar waar je zo lang voor geknokt hebt geeft je niet de voldoening en voel je je niet meer jezelf. Je bent vaak moe, hebt weinig geduld met je omgeving en maakt vaak ruzie met de mensen om je heen. Je weet niet goed waar je het allemaal nog voor doet en voelt je doelloos, zinloos en hebt nergens meer zin in. Naast dat je jezelf niet meer begrijpt, begrijpt je omgeving je ook niet”.

OF

“Iedereen in jouw omgeving vindt jou een geschikte kerel. Je weet veel, kan een hoop en helpt graag! Het ontbreekt je bepaald niet aan vrienden en ondanks al die mooie dingen in jouw leven voel je je niet geweldig. In 5 jaar tijd meerdere werkgevers gehad omdat je nergens kan aarden. Inmiddels weet je ook niet echt meer wat je wil en wat je kunt. Je start van alles maar afmaken is een uitdaging. Je huis is een rommeltje en ondanks al je goede voornemens zijn je financiën een puinhoop”.

Of je nu een gestelde diagnose hebt of niet. Wanneer jij vastloopt in jouw leven, jezelf niet meer herkent, jij andere mensen niet begrijpt en zij jou ook niet, je elke keer weer dezelfde ongewenste resultaten boekt, welke je verder van je doelen afbrengt. Wij kunnen jou helpen!

Wij zijn er voor (jong)volwassenen met (complexe) psychiatrische problematiek, AD(H)D, autisme en aanverwante stoornissen, depressie, verslavingsproblematiek, psychosociale- en / of maatschappelijke problemen.

Voor informatie en advies omtrent zorgwekkende zorgmijders kunt u ook bij ons terecht. Een zorgwekkende zorgmijder is iemand in uw omgeving waar u zich zorgen over maakt omdat zij om uiteenlopende redenen hulp nodig hebben, maar niet zelf aan de bel durven/kunnen trekken.

Denkt u in uw omgeving iemand te kennen die hulp nodig heeft dan kunt u altijd vrijblijvend informatie inwinnen.

Hoewel wij er bij iedereen naar streven om passende zorg te kunnen bieden, zijn er situaties waarin dit niet mogelijk is. Hiervoor hanteert Zorgcoöperatie Lifetime U.A. de volgende uitsluitingscriteria.

Zorgcoöperatie Lifetime U.A. kiest er bewust voor om geen zorg te bieden aan cliënten:

  • Die de hulp van ons niet accepteren.
  • Die (actief) andere mensen discrimineren.
  • Met totale desoriëntatie in tijd, plaats en persoon.
  • Die (structureel) suïcidaal gedrag vertonen.
  • Gedrag dat niet te beïnvloeden is door frequent positieve aandacht.
  • Waarbij sprake is van onvrijwillige zorg conform de Wet Zorg en Dwang.
  • Met ernstige psychiatrische problematiek die een gesloten opname vereist.
  • Wanneer er sprake is van (dreigende) fysieke agressie.